Zoeken naar streetdance haarlem

 
streetdance haarlem
Lydia's' Dance Center De dansschool van Haarlem en omstreken.
Welkom op de website van Lydia's' Dance Center, ook wel LDC. LDC is al meer dan 40 jaar een begrip in Haarlem en omgeving. Maar 5 minuten loop afstand van het station Haarlem worden er meer dan 45 lessen per week aangeboden.
DANSHUIS HAARLEM klassiek ballet moderne dans kinderdans.
Het Danshuis biedt lessen en dansactiviteiten voor amateurs en professionals, in Haarlem en Bloemendaal. Het team van veelal academisch geschoolde docenten staat garant voor een hoge kwaliteit van de lessen. De groepen zijn klein en daarom is individuele aandacht optimaal mogelijk. Er wordt les gegeven in de stijlen klassiek ballet, moderne dans, jazzdance, show musical en urban stijlen als streetdance en breakdance.
Home.
In drie uitverkochte voorstellingen in de Stadsschouwburg van Haarlem hebben onze leerlingen het beste van zichzelf laten zien, wat een top-show was het dit jaar! Hiernaast zie je de trailer, heb je het gemist of wil je het nog een keer zien, bestel dan de opnames op DVD, Blu-Ray of digitaal met het bestelformulier. Bestellen kan nog tot en met 30/6, dan wordt de DVD nog voor de zomervakantie geleverd. Naast alle lopende cursussen bieden wij ook de mogelijkheid voor losse workshops bij ons of eventueel op locatie. Denk aan een vrijgezellen-uitje, familiefeest, teambuildings-dag, kinder-verjaardagspartijtje, receptie's' etc. De mogelijkheden zijn onbegrensd wat betreft het soort workshop. Qua dans kunnen wij in principe alles verzorgen.Salsa, Rock'n'Roll, Buikdans, Hiphop, Streetdance, Tango, Breakdance, Bollywood, Divadans.noem maar op!
Alle danslessen en theaterlessen voor kinderen Kidsproof Haarlem.
Bij Kindertheater de Toverknol kun je dans, muziek, toneel of Musicalles volgen! Plezier in dans staat voorop bij Dansstudio Overveen! Van kleuterdans tot streetdance. en nog veel meer. Street Styles Haarlem. Bij Street Styles leer je de vetste Breakdance moves!
Dans Balletstudio Jolein Heemstede Santpoort Vijfhuizen.
Streetdance 6-7 jr. Streetdance 7-8 jr. Het laatste nieuws. Dans Balletstudio Jolein komt naar Haarlem! Vanaf 13 september starten de lessen in Studio Haarlem. De dansstudio is gelegen in het kunst. Het nieuwe dansseizoen start weer op maandag 3 september.
MASCO. Dansstudio Haarlem.
Choreografie: Mascha Tielemans, Lisa Meijer, Isabelle Nelson, Madeline Harms Dansers: Claudia, Chimene, Lianne, Frederique, Martine, Rosaly, Lisa, Floor, Angie, Geertje, Anne, Svetlana, Marlies, Wies, Verona, Myrthe, Ayu, Sharon, Sunny, Melanie, Aline, Amber, Iris, Bregje, Britt, Mascha, Liselotte, Sacha, Manon, Sanne, Lois, Lieke, Marloes, Desire, Anne-Lieke, Raoul, Manoa, Lisa, Isabelle, Madeline Juni 2014 Gonnet26 Haarlem.
Dansen bij Sportschool Nijhoff.
Streetdance is bouncen op de beat van de muziek. De bewegingen zijn vaak heel losjes en nonchalant en er wordt op snelle muziek gedanst, waardoor het geheel een flitsende indruk maakt. Dus voor stoere meiden, maar. ook voor stoere jongens.
Balletstudio Kennemerland Ballet dansles Haarlem en Heemstede.
Trots op onze goede naam in de danswereld. We hebben twee mooie dansstudio's' in Haarlem en Heemstede! Dans voor iedereen op elk niveau. PEUTERDANS // KLEUTERBALLET // KLASSIEK BALLET KINDEREN, JEUGD EN VOLWASSENEN // MODERN // JAZZ // STREETDANCE // BODYFIT EN MEER.
Lesaanbod Dance Ballet Company Haarlem.
In deze les komen diverse danssoorten aan bod als streetdance, hiphop en break dance en leer je heel stoer bewegen, acrobatische kunstjes en behendigheden die ook bij andere sporten goed van pas komen. Tevens wordt er gewerkt aan coƶrdinatie, kracht, snelheid en souplesse.
Hiphop / Streetdance.
Dansles // Hip-Hop Streetdance. So You Think You Can Dance? Met onze lessen volgen wij de laatste trends op dansgebied, van poppin tot house-dance, van lyrical tot old school, bij ons ben je verzekerd van de ultimate dance-experience! De lessen zijn op alle niveaus en in alle leeftijden. Aan het eind van het seizoen is er de theatervoorstelling, zodat je jouw skills op het podium kan laten zien! De artiest in jou komt bij ons tot leven. we can make you dance! Voor het volgend seizoen hebben we de lessen verdeeld in verschillende leeftijdscategorieƫn. Minikids 4-6 jaar basisschool groep 123., Kids van 7-10 jaar basisschool groep 456., Teens van 10-13 jaar groep 78, en brugklas. speciale jongens-groepen Boyz Only. Kijk op het lesrooster voor Haarlem of Velserbroek voor de juiste tijden, en schrijf in!

Contacteer ons