Resultaten voor breakdance lessen

 
breakdance lessen
Breakdance lessen in Zwolle! In het Deliton en in Windesheim.
Press enter to begin your search. Elke maandag en vrijdag breakdance lessen bij Dance Inc. voor kinderen en jongeren vanaf 6 jaar verzorgd door onze professionele breakdance docenten. Lijkt het je vet om te leren breakdancen, mee te doen aan optredens en wedstrijden?
Breakdance lessen in Velp, Arnhem en Dieren Studio26.
Afhankelijk van jouw leeftijd en niveau word je ingedeeld in een groep die bij jou past. De breakdance lessen worden gegeven op de locaties Studio26 Velp. Wil je liever breakdance volgen op één van onze locaties in Arnhem en Dieren?
Come Correct Dance Academy Meld je aan voor een Gratis Proefles.
Om die doelstelling te behalen geven wij wekelijks breakdance lessen op verschillende plekken in Apeldoorn. Naast de wekelijkse breakdance lessen verzorgen wij ook dansworkshop voor basisscholen, het voorgezet onderwijs en het special onderwijs. De wekelijkse breakdance lessen worden gegeven vanuit de Come Correct Dance Academy CCDA in samenwerking met Markant.
Breakdance B-Boying HipHopHuis.
Graffiti Street art. Breakdance is een dynamische dansstijl waarbij het vloerwerk centraal staat. De acrobatiek ziet er spectaculair uit, maar de basics zijn toch toegankelijk voor beginners: De docent leert basisbewegingen aan zoals: toprock, downrock vloer en voetenwerk, freezes poses en powermoves rotaties. Deze dansvorm vergt discipline en doorzettingsvermogen maar de overwinning is des te groter: Leerlingen verleggen hun grenzen, moedigen elkaar aan en ontwikkelen hun motoriek. Each One Teach One bestaat uit workshops, dagprogrammas en lessenreeksen. De lessen kunnen zowel binnen als buiten schooltijd worden aangeboden.
Breakdance Danserswijk.
Breakdance is een acrobatische vorm van dans die veelal door jongens wordt uitgevoerd. De breakdance-lessen worden dan ook gegeven door een mannelijke docent die zelf een meester is in deze specifieke dansstijl. Dansers spinnen op hun rug en hoofd en laten elkaar de meest spectaculaire trucs zien.
Rugged Studio.
Of je nu intensief lessen wilt volgen, vrij wilt trainen, of gewoon een les doet voor de lol., er is altijd een plek voor je bij Rugged Studio. Ons aanbod van beginnerlessen tot masterclasses in Breakdance, Tricking, HipHop, House Popping.
Breakdance lessen van Robèrt Duong Jazzdansschool Bertha Huls.
Breakdance lessen van Robèrt Duong. Heb je zin om eens kennis te maken met een compleet andere dansstijl? Dan is de cursus Breakdance misschien iets voor jou! De cursus duurt 5 weken, maar we beginnen eerst met een GRATIS introductieles op: zaterdag 12 december van 14.00 15.00 uur in de Parkstudio, alle leeftijden.
Breakdance DIFF Dance Centre Zwolle.
Vette moves en stoere tricks! Op je hoofd draaien, op je handen staan Niets is te gek tijdens onze hip hop/ breakdance lessen! Durf jij het aan? De les start met een warming up door middel van basic urban dance moves en stretches.
Leeftijd 6 tot 8 jaar Come Correct.
Breakdance lessen in Apeldoorn. In Apeldoorn is de Dance Academy van Come Correct dé plek voor het volgen van Breakdance Lessen. De Come Correct Dance Academy is opgericht in het jaar 2011 en heeft als doel zoveel mogelijk kinderen te leren breakdancen.
Breakdance Utrechts Centrum voor de Kunsten.
Deel deze cursus.: Breakdance 12 start 03/09/2018. maandag 1745: 1845: uur wekelijks 18 lessen Domplein 4 alle niveaus. 16200, geen BTW. Deze cursus wordt gegeven door.: Breakdance 8 start 03/09/2018. maandag 1645: 1745: uur wekelijks 18 lessen Domplein 4 alle niveaus.

Contacteer ons