Zoeken naar streetdance rotterdam

 
streetdance rotterdam
Streetdance Rotterdam Sport.
Copyright 2018 Rotterdam Sport. Om het bezoek voor jou makkelijker en persoonlijker te maken gebruikt onze website cookies en daarmee vergelijkbare technieken. We verzamelen daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt.
Roosterlessen Het Danskantoor.
Mixed-up 4 VOL. mix van ballet, streetdance, musical en nog veel meer. Mix van ballet, streetdance, musical en nog veel meer. 16.15 17.00 uur. Mixed-up 6 VOL. Mix van ballet, streetdance, musical en nog veel meer. Mix van ballet, streetdance, musical en nog veel meer.
HipHop Streetdance HipHopHuis.
HIPHOPHUIS Schiestraat 23 3013 AD ROTTERDAM 0104118371 Info@hiphophuis.nl. Aanbod Voortgezet Onderwijs. Graffiti Street art. Streetdance is een laagdrempelige manier om met hiphop te beginnen.: Het is op dit moment de meest populaire hiphop dansstijl in videoclips, wedstrijden en films. In de cursus wordt een balans gezocht tussen het volgen van een choreografie en het ontwikkelen van een eigen stijl.
Streetdance Rotterdam STUDIO Hillegersberg.
Dan bent u bij STUDIO Hillegersberg in Rotterdam aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten dans aan, waaronder streetdance. Streetdance is een mix van stijlen die je in videoclips zit, waarbij veel verschillende invloeden aan bod komen. Rooster en tarieven.
Got2Groove Rooster.
Dit rooster is altijd onder voorbehoud. Als u zeker wilt weten of de les doorgaat, graag even bellen op 010 669 0566. AANMELDING IS NOG GEEN PLAATSING! Wacht altijd op een bevestiging per mail of telefonisch. LOCATIE DELFSHAVEN/SPANGEN MATHENESSERDIJK 247.
MOVES! Rotterdam.
Capelle aan den IJssel. Klik hier om het rooster vast te bekijken! klik hier en Stem op Ons! Alle 12 / Docenten 11. Eriksson Dos Santos. Voor workshops, dansoptredens, zaalhuur en info over onze kinderfeestjes, stuur een mail naar info@movesrotterdam.nl!
DPFC Welkom op de website van DPFC.
DPFC heeft ballet en dans voor de allerkleinsten vanaf 2.5 jaar tot volwassenen. Van klassiek ballet, Jazzballet, showballet tot tapdance, streetdance en Hip Hop. Tevens besteden wij aandacht aan alle kinderen met talent voor dans. DPFC werkt met speciale selectie groepen Dance Pioneer waar alle kinderen auditie voor kunnen doen.
Mesa Sport Sportschool Rotterdam Streetdance.
Want in onze streetdance lessen 4 kids, jongeren en volwassenen leer je de nieuwste R N B, Bubbelin en hip-hop moves. In de uitdagende choreo en de echte movers en shakers, mogen hun danskunsten vertonen in ons Mesa demo-team, dat bij diverse gelegenheden demonstraties geeft en meedoet aan landelijke streetdancewedstrijden. Swingen op opzwepende beats is bovendien ontspannend en verbetert de conditie. get your but on our dancefloor and move your body! Van Berckenrodestraat 13 3029 AT Rotterdam Tel.
Het Danskantoor.
Het Danskantoor is de leukste dansschool van Rotterdam Noord. Kijk rustig rond en meld je aan voor een gratis proefles. Er worden diverse dansstijlen aangeboden voor jong en oud. Bij lessen staan alle lessen die we hebben en bij het rooster kun je zien welke dag en tijd jouw les naar keuze wordt gegeven.
SKVR Streetdance.
Over SKVR Klantenservice en contact Login. Streetdance is de dansstijl van nu, voor alle leeftijden. Een creatieve dansstijl met veel urban invloeden. Alle invloeden van Urban komen aan bod: breakdance, popping, funky-jazz, lyrical hiphop, commerciƫle hiphop en clip dance. Je leert hier dus dansen in de breedste zin van het woord!

Contacteer ons